1200x1200 psykisk

Psykisk førstehjælp

Viden og konkrete redskaber til dig som vil blive bedre til at forstå dig selv, og har et ønske om at hjælpe andre!

Undervisningen vil give dig en forståelse for følelsernes rolle og betydning for et sundt liv, så følelserne bliver min medspiller og positive navigatør i stedet for noget negativt og ubehageligt.

Foredrag af Rune von Weydenberg Kærlet, præst og psykoterapeu

Jeg tilpasser foredraget så det passer ind i dit sammenhæng og målgruppe

I den sunde udvikling lærer vi at regulere vores følelser, men rigtig mange mennesker kæmper med følelseslivet, og det skaber kritiske situationer, forkerte beslutninger og stjæler de positive oplevelser.

RuneBillede: Rune von Weydenberg Kærlet

Angst, jalousi, tristhed, vrede og glæde. Følelser er livskraft, men giver tit anledning til smerte. Vi er alle i vores følelsers vold og vil gerne være fri for smerte og få mere glæde og lyst.

I den sunde udvikling lærer vi at regulere vores følelser, men rigtig mange mennesker kæmper med følelseslivet, og det skaber kritiske situationer, forkerte beslutninger og stjæler de positive oplevelser.

Få indblik i hvad følelser er, hvorfor og hvordan de opstår og få viden om psykologiens muligheder for at hjælpe med følelsesregulering.

 

Foredraget kan tilpasses til flere anledninger  

Version 1 - 90 min med mulighed for spørgsmål.
Version 2 - 4 lektioner af 45 min Lørdags arrangement

 

”Det var lige præcis det min partner og jeg havde brug for i vores liv og hverdag, for bedre at kunne forstå os selv og hinanden, især når det gælder de svære følelser. Foredraget blev holdt på en levende og humoristisk måde, så du fangede vores opmærksomhed lige fra start til slut. Teorien blev gjort let forståelig med konkrete eksempler, hvorved det hele blev trukket ned på et plan hvor vi følte os godt med. Vi hører i hvert fald hjertens gerne et oplæg af dig igen, hvis chancen byder sig!” 

Teresa Münster Skov

Praktisk information


Pris: kontakt foredragsholder

Du booker foredraget ved at skrive en mail på mail@relationerførst.dk eller direkte til fordragsholder på 22 97 85 58‬

Foredragsholder

Underviser er: Rune von Weydenberg Kærlet, med mere end 20 erfaring som præst. Han er psykoterapeut og er certificeret i bibelsk sjælesorg for traumtiserede mennesker fra Trauma Healing Institut, USA.