Vi arbejder for at gøre noget ved den kedelige statistik


Af alle par som ikke gør noget ved negativ kommunikation ender med at gå fra hinanden

Kilde: Gottman Institute

Af dem som lider af depression tillægger deres relationer som årsag

Kilde: Institute of Health, USA 

Af alle ægteskaber i danmark ender i skillsmisse

Kilde: Danmarks statestik 

Af danske par har aldrig søgt parrådgivning som hjælp til forholdet

Kilde: Center for Familieudvikling

 

 

Vores vision 

"Mere kontakt, nærvær og trivsel i relationer"  

Vores tilgang til mennesker

Værdierne som driver os

Næstekærlighed - som drivkraft

Kærlighed betyder, at vi byder alle mennesker varmt velkommen med omsorg og empati. Kærligheden er drivkraften, der motiverer os til at arbejde med menneskelige relationer. Det er i relationer at mennesker oplever kærlighed. Vi ser kærligheden, som den største drivkraft i universet, og det er kærligheden der fjerner distancen mellem mennesker. Kærligheden er ganske enkelt det som får os til at opsøge og skabe kontakt til andre mennesker. 

Værdighed - som udgangspunkt

Værdighed betyder, at vi møder dig med respekt og en indbygget tro på at du er værdifuld. Værdighed er den røde tråd, som vi ønsker skal kendetegne alt vores arbejde. Vi er alle forskellige og har individuelle behov. Derfor møder vi den enkelte, der hvor vedkommende er, men sætter en ære i at møde alle, uanset baggrund, etnicitet, seksualitet, religiøs overbevisning, med samme værdighed.

Relation - som mål

Vi vil arbejde for relationel sundhed og trivsel. Igennem vores arbejde, ønsker vi at give dig indsigt i hvad der giver næring til sunde relationer. Det er ikke mængden af dine relationer, som er afgørende for din trivsel, men kvaliteten af dine relationer. Vi vil arbejde for at skifte fra konflikt til kontakt. Vi lever vores liv forbundet med hinanden. Vi tror, at vi er skabt til forbundethed i meningsfulde relationer.

Faglighed - som tilgang

Faglighed betyder, at vi vil være kompetente og dygtige til det vi gør. Vi sætter en ære i at holde os selv og vores mange frivillige opdateret på ny viden indenfor relationsområdet, så vi altid kan møde dig med de rette udviklingskompetencer. For os handler faglighed både om uddannelse, men også om livs erfaring og indsigt. Vi ønsker, at der med vores faglighed følger en ydmyghed for vores egne evner.

 

 

 Ildsjæle

Bestyrelsen i RelationerFørst

 

Svein Askildsen     

(Bestyrelsesmedlem)

Psykoterapeut og forfatter 

Rune von Weydenberg Kærlet

(Bestyrelse formand)

Præst & psykoterapeut

Katharina von Weydenberg Kærlet

(Bestyrelsesmedlem)

Digital projektleder i Arla

  

 

Helena Protopapas

(Bestyrelsesmedlem)

Supervisor og Psykoterapeut 

ABOUT YOUR INSTRUCTOR

Hi! I’m Jennifer Smith, a professional web designer and online creator.

Write something about how you change the world here! You can talk about anything you want and let your users know your true colors.