Jesper

Digital afhængighed 

I foredraget gennemgår jeg de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis man vil forstå hvordan digitaliseringen har konkret påvirker mennesker samt hvad, der skal til, for at vi kan genvinde en større del af kontrollen over vores liv.

Jesper arbejder med digital markedsføring og har specialiseret sig inden for brugeradfærd og kundepsykologi. I forbindelse med en sygemelding i 2018 pgr. af stress oplevede Jesper selv den negative effekt smartphonen havde haft i hans hverdag og hvordan han fik sit liv tilbage da han genvandt kontrollen.

Udtalelser

“Som forælder til et barn i 3. Klasse var jeg til et aldeles inspirerede, informativt og indholdsrigt foredrag med Jesper Kirketerp. Ord og slides var fulde af stof til eftertanke, gode illustrationer, og konkrete forslag til optimeringer på hjemmefronten, til en hverdag med børn og skærme. Tak for berigende oplysninger og omsorgsfulde opfordringer, der gør en forskel.”

Torben Bruun, far til dreng i 3. Klasse.

Kort efter jeg havde hørt oplægget stod jeg for at skulle skifte telefon. På grund af de ting jeg hørte, har jeg ikke installeret sociale medier på min nye telefon. Det er virkelig befriende.”

Thomas Back, lære

“Jesper holdt et foredrag omkring digital forurening for 3. Klasses forældre, hvilket var meget tankevækkende og informativt. Hans beskrivelse af hvordan brugen af mobil/iPads mm. påvirker vores børn var yderst relevant og meget handlingsorienteret. Det blev opfulgt af konkrete og brugbare råd og vejledning til diverse apps mm. Kan varmt anbefales herfra.”

Lise-Lotte Thorsen, pædagog.

 

Mål for undervisningen 

Foredraget vil give deltagerne 

    • Indsigt i virksomheders vanedannende produkter
    • Viden om hvordan digitaliseringen påvirker vores helbred
  • Tips og tricks til hvordan du kan indføre sunde digitale vaner
  • hvordan digitaliseringen påvirker vores relationer

 

 

Kontakt

Ring 21248123 og hør nærmere